Έρχεται… ρευστό για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2

Οι κινήσεις της διοργανώτριας για την επιβίωση των ομάδων της Super League 2 και της Football League συνεχίζονται.

Eκτός από  το ποσό των 150.000 ευρώ που αποτελεί μια ανάσα για τις 12 ομάδες της SL2 για τα έξοδα των covid-test, δεν θα είναι η μόνη κίνηση της διοργανώτριας. Θα υπάρξει και νέο πακέτο στήριξης από τα χρήματα που θα δώσουν FIFA/UEFA σε κάθε λίγκα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρόκειται για το πρόγραμμα HatTrick της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μέρος του οποίου αναμένεται να δοθεί στην SL2 και στην Football League, ώστε να εξασφαλιστεί ακόμα περισσότερο η βιωσιμότητα των πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημήτρης Κουπτσίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μιλώντας για το θέμα:

«Υπήρξε μία πρόταση από τον Βαγγέλη Γραμμένο αλλά και τους κ.κ. Γκαγκάτση και Μπουτσικάρη προς τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, έτσι ώστε μία διαφορά, που θα υπάρξει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αν είναι λιγότερες οι ομάδες της διοργάνωσης, δηλαδή 150.000 ευρώ να πάει στη SL2 για να καλύψουν τα έξοδα τους στα rapid tests. Επίσης υπήρξε πρόταση ένα μέρος από το HatTrick, το πρόγραμμα της UEFA, να διοχετευθεί στη SL2 για να είναι βιώσιμη η λειτουργία αυτού του πρωταθλήματος».