Έρχεται φορτσάτος στην Πάτρα ο Διαγόρας Ρόδου

Με ηγέτη τον πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Μιχάλη Μπαστακό (σκόραρε στο 58’), έκανε το 4Χ4 ο ασταμάτητος Διαγόρας, νικώντας με 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη που έρχεται στην Πάτρα για το διπλό. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Μιχάλης Μπαστακός στο 58’, όταν με ψιλοκρεμαστό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.

Με αυτή τη νίκη ο Διαγόρας έφτασε τους 23 βαθμούς σε 12 ματς. Ο ΟΦΙ παραμένει τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2 με τέσσερις βαθμούς.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Ρόδου (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Ντοριβάλ (73’ Αθανασίου), Μασούρας, Γεωργίου (73’ Αλάεθ), Μπαστακός (81’ Μανωλάκης), Κάκκο (61’ Σμυρλής), Κονέ (61’ Λινάρδος).

ΟΦΙ (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου (8’ λ.τρ. Σμίλτος), Μασουέρο, Τεγούσης (37’ Φουάσης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Τσιλιγγίρης (37’ Αρσενίδης. 65’ Αποστολίδης)