Έρχονται δύο δυνατές προσθήκες στην Παναχαϊκή

Συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο της Παναχαϊκής. Με κάποιους παίκτες οι «κοκκινόμαυροι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, ωστόσο, απομένουν οι υπογραφές.

Στον Πατρινούς προτείνονται καθημερινά δεκάδες ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, στη διοίκηση δεν θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις, εξετάζοντας ορισμένες περιπτώσεις από αυτές που τους έχουν προταθεί και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αποτύχουν στην επιλογή τους.

Είναι θέμα χρόνου πάντως να ανακοινωθούν άλλοι δύο καλοί ποδοσφαιριστές σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr! Ένας εξ΄ αυτών είναι ο Ορέστης Μένκα, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν οι ανακοινώσεις. Ο 28χρονος γκολκίπερ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας όπως αναφέρει και το sportime.gr.

Ο Ορέστης Μένκα την περσινή σεζόν είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Δόξα Δράμας, ενώ εκτός από τους Δραμινούς έχει αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό.

H δεύτερη περίπτωση, αφορά έναν Μαυροβούνιο μέσο με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι πάρα πολύ καλές. Το patragoal.gr γνωρίζει το όνομα του παίκτη, αλλά μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία δεν θα το δώσει στη δημοσιότητα μιας και πρόκειται για μία κίνηση η οποία έχει γίνει υπό άκρα μυστικότητα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή.