Έσπασαν καρδιές στο Ριόλο

Πανμοβριακός Ριόλου-Λιμνοχώρι 2-1 (58′ Φωτόπουλος, 93′ Κάτσενος / 32′ πεν. Λιβάνης)

Διαιτητής : Μιχαλόπουλος (Γεωργακόπουλος-Δριβήλας)

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές διαμαρτυρίες για την διαιτησία του Μιχαλόπουλου και των βοηθών του, ο Πανμοβριακός Ριόλου κέρδισε στις καθυστερήσεις το Λιμνοχώρι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 32’ λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιβάνη, παράβαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα και την αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.

Στο 58’ λεπτό και μετά από ωραία ενέργεια του Φωτόπουλου, ο Πανμοβριακός ισοφάρισε για το 1-1.

Στο 92’ έγινε η φάση που σήκωσε «θύελλα διαμαρτυριών» για το Λιμνοχώρι, αφού αρχικά ακυρώθηκε τέρμα του Λοτσάρη για το Λιμνοχώρι ως οφσάιντ και στην κόντρα οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Κατσένο, παίρνοντας την νίκη και κάνοντας το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, όπου φιγουράρουν μαζί με την Δόξα Παραλίας στην 1η θέση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 15χρονος σκόρερ των γηπεδούχων έκανε ντεμπούτο με γκολ και εκλεψε τις εντυπώσεις ως «χρυσή αλλαγή».

Αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων ο Θανάσης Παπουτσής.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Αγγ. Κωνσταντινόπουλος-Θ. Παπουτσής): Χ. Μπακάλης, Σοφιανός, Δελδήμος, Διακάτος, Κοκκίνης, Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος (84΄ Κάτσενος), Κωστούρος (65΄ Νιφορόπουλος), Σπανός, Φωτόπουλος, Αγγελής.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Αγγελόπουλος): Δρόσος, Παρασκευόπουλος, Ν. Μπεκίρης, Β. Μπεκίρης, Χρυσανθόπουλος, Λιάκος (70΄ Λοτσάρης), Ντουράι (55΄ Αλεξανδρόπουλος), Νιφόρας (86΄ Πανούσης), Λιβάνης, Μπακούλιας, Κουκής.