«Έσπασε το ρόδι» ο Αετός Ρίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς
ΣΚΟΡΕΡ: 35’ Μπουρνάκας – 11’ Κατσιούρας, 27’ πεν. 80’ Λάγιος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 67’ Μπαλατής – 67’ Μητρόπουλος
ΔΟΚΑΡΙ: 76’ Ιντζές

Eπιτέλους νίκη για τον Αετό Ρίου που επιβλήθηκε με 3-1 του Άνω Καστριτσίου στο τοπικό ντέρμπι και πήρε βαθιά ψυχολογική ανάσα ενόψει των πλέι άουτ που θα συμμετάσχει. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κίτρινους» ο Βασίλης Λάγιος με τα δύο γκολ που σημείωσε το ένα με πέναλτι και ο Μιχάλης Κατσιούρας.

Στο 35ο λεπτό είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 η ομάδα του Άνω Καστριτσίου με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του νεαρού Άρη Μπουρνάκα, ενώ στο 76ο λεπτό ο Θόδωρος Ιντζές είχε δοκάρι για την ομάδα του Ρίου. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Μπαλατή και Μητρόπουλου στο 67ο λεπτό.

Συνθέσεις:

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ασημακόπουλος-Σπυρόπουλος): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος (46’ Πολυχρονόπουλος), Γεωργίου (77’ Καρδάρας), Μπαλατής, Ηρειώτης, Σταθόπουλος (81’ Σαρβανάκης), Παπαβασιλείου, Ραυτόπουλος, Μέρμελας (46’ Κοτσιάι), Μπουρνάκας, Σπυρόπουλος.

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Κ. Καψάλης): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Ζακυνθινός, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (84’ Παπαθανασόπουλος), Μαρουντάς, Λάγιος (82’ Λούσκος), Μητρόπουλος, Κομπολίτης (58’ Βάρδας), Σούλι, Κατσιούρας (84’ Μαρινάι).