«Έσπασε το ρόδι» ο Απόλλων Εγλυκάδας με υπογραφή Μανιάτη!

Γήπεδο Α. Κάνιστρας”: Παναγιώτης Σουτζόγλου.
Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Αβραμοπούλου Ελένη, Βασιλόπουλος Γιώργος)
Σκόρερ: 16′ 33′ Μανιάτης

Πρώτη νίκη μετά από 13 αγωνιστικές κατάφερε να πετύχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Απόλλων Εγλυκάδας μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου/Αχιλλέα, με δύο γκολ να πετυχαίνει ο Νίκος Μανιάτης.

Φιλμ:

11′ Καλή φάση για τον Πανιώνιο, όταν ο Κούβελας υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε ένα εξωτερικό σουτ από τα δεξιά αλλά ο Μυλωνόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

16′ Γκοοολ για τον Απόλλωνα, έπειτα από μια ωραία ψηλή μπαλιά του Κοτσίνη για τον Μανιάτη, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Βεντουρή, το πέρασε και πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Μανιάτη, ο οποίος βγήκε απ’ τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά μπλόκαρε ο Βεντουρής.

33′ Γκοοολ για την Εγλυκάδα, όταν ο Καγκελάρης έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Μανιάτη, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο σκόραρε για το 2-0.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει ο Πανιώνιος, όταν ο Νιάχος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Μυλωνόπουλος εκτινάχθηκε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

77′ Απίθανη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όταν ο Σκόνδρας έβγαλε την πάσα για τον Τσιάταλο, αυτός βγήκε τετ α τετ μπροστά από τον Βεντουρή, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε την μπάλα ο γκολκίπερ του Πανιωνίου.

86′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν ο Σκέμπι βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Μυλωνόπουλο, πλασαρε την μπάλα αλλά ο Μυλωνόπουλος έπεσε και με τα πόδια έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

90′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν ο Χρηστάτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Δικαίος δεν έδιωξε καλά με το κεφάλι και ο Γκλαβάς σε κενή εστία έστειλε την μπάλα με το κεφάλι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνόπουλου.

Συνθέσεις:

Απόλλων Εγλυκάδας (Άρης Πλέγας): Μυλωνόπουλος Τσολάκος Παντελής Δημητρίου Δίκαιος Κοτσίνης Σαράφης (51′ Τσιάταλος) (81′ Γκαβαλάς) Καγκελάρης Μανιάτης Σπαθής (65′ Ανδριακόπουλος) Ξένος (65′ Σκόνδρας).

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Κώστας Λάζαρης) Βεντουρής, Κούβελας (69′ Αποστολόπουλος) Καλύβας (45′ Παπαχρονόπουλος) Γκλαβάς Δημητρόπουλος Σακελλαρόπουλος Βάλσαμος Παναγιωτακόπουλος (51′ Χρηστάτος) Σκέμπι Νιάχος Μέρτικας.