“Έστειλαν” το μήνυμα οι ομάδες, αλλά ποιος ακούει;

Πηγή: liganews.gr

Και οι ομάδες της Κρήτης έστειλαν το μήνυμα, καταθέτοντας τις προτάσεις τους για την βιωσιμότητα της Γ’ Εθνικής. Το ζήτημα είναι αν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Οπως είναι γνωστό, οι ομάδες της Κρήτης έχουν επικεντρωθεί σε εννέα σημεία, με το πρώτο και βασικότερο να αφορά τις εγγυήσεις, τις δεσμεύσεις που θέλουν να υπάρξουν από μέρους της πολιτείας πως εφόσον το πρωτάθλημα αποφασιστεί να επαναρχίσει, δεν θα διακοπεί ξανά. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Επίσης ξεχωρίζει η αναφορά που γίνεται για την απαίτηση που υπάρχει για επιχορήγηση της τάξης των 30.000 ευρώ η οποία θα προέλθει, όπως τουλάχιστον προτείνουν οι ομάδες, είτε από την Περιφέρεια Κρήτης, είτε από τους δήμους που ανήκει η καθεμία, σύμφωνα με το athlitiko.gr!

Συνολικά το ποσό που ζητούν οι ομάδες της Κρήτης ανέρχεται στις 480.000 ευρώ, χρήματα που θα μπορέσουν να περιορίσουν κάπως τη χασούρα από τη στιγμή που… εξαφανίζονται φέτος οι χορηγίες. Από την άλλη, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σημάδι ότι πρόκειται να ξεκινήσει η δράση και ειδικότερα οι ομάδες να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Μένει να φανεί τι θα γίνει και αν ενδεχομένως θα υπάρξει κάτι καινούργιο γενικά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.