Έσωσε την “παρτίδα” στην εκπνοή ο Πήγασος

Αστέρας Τσουκαλεϊκων-Πήγασος 1-1 (37’ Σολωμός / 90’ πεν. Αποσκίτης_

Διαιτητής : Μέρμηγκας (Σταυρόπουλος-Παναγιωτόπουλος)

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία του Νίκου Μέρμηγκα, Αστέρας Τσουκαλεϊκων και Πήγασος αναδείχθησαν ισόπαλοι με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην εκπνοή με πέναλτι του Αποσκίτη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα σε τετ α τετ του Νίκου Τογαντζή.

10’ Σούτ του Σολωμού, διώχνουν από την γραμμή οι αμυντικοί του Πήγασου.

20’ Μετά από κόρνερ του Καλογερόπουλου από δεξιά, μονοκόμματο βον πλανέ του Αποσκίτη, πάνω στην γραμμή ο Χαρακίδας διώχνει με το κεφάλι.

30 ‘Κορνερ από αριστερά με τον Αθανασόπουλο, η κεφαλιά του Χρονόπουλου λίγο άουτ.

37’ Ο Σολωμός με σούτ ανοίγει το σκορ.

63′ Σεντρα του Γελάσιου στην καρδιά της περιοχής, κεφάλια του Αποσκίτη, ελάχιστα άουτ.

65’ Ανατροπή του Καραχαλιου και  φώνες σύμφωνα με τους γηπεδούχους για πέναλτι που δεν δοθηκε.

79’ Ωραία ενέργεια του Αποσκίτη, «σπάει» την μπάλα στον Παναγιωτακόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ.

82’ Φάουλ του Γεωργούση, διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Χρυσοβιτσάνος.

90’ Πέναλτι για τον Πήγασο σε χέρι του Κολαίτη και μετά από σέντρα του Γελάσιου, με τον Αποσκίτη να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Χαρακίδας, Κολαϊτης, Β. Τογάντζης, Καραχάλιος, Σολωμός (78’ Συνοδινός), Τζώλλας, Παπαγιαννόπουλος, Παρασκεύας (68’ Κράγια), Ν. Τογάνζης (90’ Κανελλόπουλος)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Κ. Νιοτόπουλος-Κ. Σπαθής): Μήλας, Φωτόπουλος (46’ Ι. Παναγιωτακόπουλος), Γελάσιος, Χρονόπουλος, Μέρελης (53’ Λιόγκας), Αθανασόπουλος, Γεωργούσης, Α. Παναγιωτακόπουλος (70’ Σπηλιωτόπουλος), Καλογερόπουλος (46’ Μικελάτος), Ηρακλέους, Αποσκίτης