Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Δόξα Παραλίας

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες Δόξα Παραλίας και Δόξα Νιφορεΐκων ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και παρέμειναν “ασφαλείς” και σε τροχιά εκτός play out.

Στην πρώτη ουσιαστική καλή ευκαιρία του παιχνιδιού είχαμε και γκολ, καθώς στο 23′ ο Σουρανής εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Κυριακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Δόξα Παραλίας σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Δημακόπουλου στην πλάτη της άμυνας,ο Στειακάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του από ευνοϊκή θέση κατέληξε αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51′ το μακρινό σουτ του Στειακάκη κατέληξε πάνω από τα δοκάρια, ενώ άουτ κατέληξε και το παράλληλο γύρισμα του Τσαούση δύο λεπτά αργότερα.

Στο 82′ ο Κυριακόπουλος δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του κ.Ζερδεβά να κλειδώσει το τρίποντο.

Για να έρθουμε στο 89′ οταν ο Τσιούπρος εκτέλεσε το φάουλ και ο Δημακόπουλος με αρκετή δόση τύχης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Εξαιρετική η διαιτησία του κ.Παπαδόπουλου χωρίς το παραμικρό λάθος,σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αρκετό πάθος και έντονες/σκληρές μονομαχίες.

Συνθέσεις:

Δόξα Παραλίας (Μ.Σιδέρης): Σμιγάδης, Τσαούσης (77′ Κανελλακόπουλος), Πυρρής, Τσιβγενίδης, Δημητρακόπουλος, Παλούμπης, Στειακάκης, Στάμος (77′ Σπαλιάρας), Χιόνης (66′ Ραμόπουλος), Τσιούπρος, Παπαϊωάννου.

Δόξα Νιφορεΐκων (Γ. Ζερδεβάς): Πετρόπουλος, Βλασσόπουλος, Νικολόπουλος, Νταλάπας, Τογαντζής, Καρέλας (72′ Γεωργίου), Σουρανής, Παππάς, Ρηγόπουλος (55′ Βρύνιας), Κυριακόπουλος, Καραμαλίκης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς