Έτοιμη για το διπλό η Παλμέιρας

Μάθε τα πάντα για τις Στοιχηματικές εταιρίες

Μετά από ακόμα δυο σπουδαία ραντεβού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχουμε τις 4 φιναλίστ που θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν τον τελικό της ερχόμενης Κυριακής στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Μέχρι τότε έχουμε μια εβδομάδα, στην οποία πέραν των ημιτελικών, υπάρχουν και ματς για τα εν εξελίξει πρωταθλήματα.

Στη Βραζιλία, η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ καλά για αρκετές ομάδες, μια εκ των οποίων είναι η Παλμέιρας, που σήμερα δοκιμάζεται στο Ρεσίφε, κόντρα στην τοπική Σπορτ.

Σπορτ Ρεσίφε: Μια αρκετά δύσκολη σεζόν περιμένει την ομάδα από το Ρεσίφε, με πρώτο στόχο φυσικά να είναι η παραμονή στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι μέτριο, με την ομάδα να μετράει μόλις 6 πόντους στα πρώτα 8 ματς. Η έδρα της θα παίξει βασικό ρόλο στην προσπάθεια για σωτηρία, εκεί που μέχρι ώρας έχει ρεκόρ 1-1-1. Κόντρα στην Παλμέιρας θα έχει κάποιες απουσίες σε βασικά στελέχη, όμως θα προσπαθήσει με ενισχυμένη άμυνα και σωστή τακτική να μπλοκάρει τα ατού των αντιπάλων της.

Παλμέιρας: Ευτυχώς για την ίδια, οι απουσίες της λόγω Κόπα Αμέρικα είναι περιορισμένες (μόνο τρεις παίκτες λείπουν) και το φετινό ρόστερ της Παλμέιρας είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η ομάδα του Αμπέλ Φερείρα είναι ήδη στα νοκ-άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, όντας μέσα στην πρώτη τετράδα. Το ραντεβού στο Ρεσίφε δε θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και οι γηπεδούχοι ψάχνουν πόντους για να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις, όμως ποιοτικά υπερέχει, με την πρόσφατη προϊστορία να δείχνει ξεκάθαρα πως οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοδοξίες της «βερντάο» για τη φετινή σεζόν εντός και εκτός συνόρων είναι υψηλές και η δυναμική της είναι σαφώς πιο μεγάλη από αυτή της Σπορτ Ρεσίφε. Λογικό φαντάζει το διπλό στο 1.85 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)