Έτσι έρχεται στην Πάτρα η Ζάκυνθος

Για ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι για το 2ο τρίποντο θα ταξιδέψει στην γειτονική Αχαϊα η ομάδα της Ζακύνθου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στο 7ο όμιλο. Οι κυανοκίτρινοι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 1-0 επί του Πανηλειακού θέλουν να συνεχίσουν έτσι και να γυρίσουν την Κυριακή το βράδυ στο νησί με βαθμό ή βαθμούς.

Όλη την εβδομάδα έγινε σωστή δουλειά στο θέμα της προετοιμασίας από το τεχνικό τιμ και όλοι είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να τα καταφέρουν απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Θύελλα Πατρών. Ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης ολοκλήρωσε το απόγευμα της Πέμπτης το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας στο γήπεδο της Λιθακιάς με τακτική αλλά και τελειώματα. Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε και ο Κλέων Πούφλης που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Όλοι οι υπόλοιποι έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς  προβλήματα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Μιguel Cunha, η μπλε κάρτα του έχει αποσταλεί από την Πορτογαλία και στη Ζάκυνθο θα περιμένουν έως την Κυριακή το μεσημέρι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Η προετοιμασία για τους κυανοκίτρινους ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο στάδιο με τελειώματα φάσεων. Η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας δεν θα πάει αυθημερόν στην Πάτρα αλλά μια ημέρα πριν. Οι κυανοκίτρινοι  θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Ζακύνθου το μεσημέρι του Σαββάτου θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στην Πάτρα και το βράδυ της Κυριακής θα επιστρέψουν και πάλι στη βάση τους.

Ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης αλλά και η διοίκηση θέλησαν να έχουν τους ποδοσφαιριστές ήρεμους και ξεκούραστους έτσι ώστε να μπορούν να πετύχουν τον στόχο του θετικού αποτελέσματος. Το ματς θα αρχίσει στις 16.00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία με βοηθούς τους Αλέξη Ασημακόπουλο και Χρήστο Λιάπη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Πηγή : ioniansports