Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Νέων

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης που αφορούσε το πρωτάθλημα της Super League 2, προηγήθηκε το Συμβούλιο μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν και αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος των Νέων της εν λόγω κατηγορίας.

Οι ομάδες που αποτελούν το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2 θα αποτελείται από δύο ομίλους των έξι. Γεωγραφικά θα είναι χωρισμένοι οι όμιλοι ως εξής: ο ένας όμιλος θα αποτελείται από Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Χανιά, Εργοτέλη και Πλατανιά, ενώ ο ο άλλος θα στελεχώνεται από τους υπόλοιπες ομάδες που είναι οι Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Λάρισας.

Από κει και πέρα αποφασίστηκε να υπάρξουν δύο γύροι και μετά την ολοκλήρωση τους, θα υπάρξουν χιαστοί αναμετρήσεις μεταξύ του πρώτου τους ενός ομίλου με τον δεύτερου του άλλου.

Αναφορικά με τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πλην τριών που θα είναι γεννημένοι το 1999, οι υπόλοιποι που θα στελεχώνουν το ρόστερ της κάθε ομάδας θα είναι του 2000.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Super League 2, τρεις ομάδες χρειάστηκε να πάρουν κλειδάριθμο. Χανιά και Πλατανιάς πήραν κλειδάριθμο διότι χρησιμοποιούν την ίδια έδρα, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης ζήτησε και εκείνη από τη μεριά της κλειδάριθμο για να παίξει στην πρεμιέρα εκτός έδρας, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στη φυσική έδρα της ομάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη διαδικασία παρακολούθησε και ο Διευθυντής του Αθλητικού Προγράμματος της ΕΡΤ, κ. Γιώργος Λυκουρόπουλος, του οποίο ζητήθηκε από τον πρόεδρος της Διοργανώτριας, κ. Λεουτσάκο να κάνει μία ευχή για το νέο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα, η άψογη οργάνωση και φιλοξενία από τους ανθρώπους της Διοργανώτριας, αλλά και από τον πρόεδρος της, προς τους ανθρώπους που εκπροσώπησαν τις ομάδες, αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Πηγή: mikriliga.com