Έφερε Λεμονή για τεχνικό διευθυντή η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Πάτρα!

Σε μια πολύ δυνατή κίνηση προχώρησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Πάτρα (Ντα Λουζ), καθώς έφερε στην αχαϊκή πρωτεύουσα το Νίκο Λεμονή ο οποίος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος – διεθυντής της ακαδημίας, έχοντας ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό.

Ο κύριος Λεμονής είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B΄, διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ έχει πολυετή εμπειρία σε τμήματα σχολών ποδοσφαίρου συλλόγων και ΠΑΕ , καθώς και σε αντρικές ομάδες εθνικών κατηγοριών Ελλάδας και Ιταλίας. Με την εμπειρία του είναι σίγουρο πως θα δώσει άλλο “αέρα” στη σχολ των “ερυθρολεύκων” στην πόλη μας.

Η σχετική ενημέρωση της Σχολής:

“Η Διοίκηση της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον κ. Νίκο Λεμονή. Ο κ. Λεμονής από τη θέση του τεχνικού συμβούλου – διευθυντή και σε συνεργασία με το προπονητικό team της ακαδημίας θα είναι υπεύθυνος για τη προπόνηση των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με τα προγράμματα των μεγάλων Ευρωπαϊκών ακαδημιών.

Θα είναι υπεύθυνος επίσης για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών καθώς θα περάσουν από το μικροσκόπιο όλοι οι ποδοσφαιριστές. Επίσης θα αναλάβει ο ίδιος την προπόνηση των τερματοφυλάκων με προοπτική να δημιουργηθεί μια πρότυπος σχολή τερματοφυλάκων στο αθλητικό κέντρο DALUZ. Είμαστε πεπεισμένοι σύμφωνα με το κάτωθι βιογραφικό ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. Η διαφορά θα φανεί σύντομα. Νίκο καλώς όρισες στην οικογένειά μας!!!! Σου ευχόμαστε χαρά και υγεία“.

Σύντομα στοιχεία βιογραφικού:
ΝΙΚΟΣ Γ. ΛΕΜΟΝΗΣ
Διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Διπλωματούχος προπονητής UEFA B
Master στην Αθλητική Ψυχολογία και στην Αθλητική Παιδαγωγική, Πανεπιστημίο UNICUSANO Ιταλίας
Εκπαιδευτής προπονητών κλιμακίων εθνικών ομάδων της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Τεχνικός διευθυντής του ελληνικού παραρτήματος της ιταλικής σχολής τερματοφυλάκων Accadem1a Portieri Calcio και της διεθνούς ακαδημίας ποδοσφαίρου Nuova Scuola di Calcio
Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Futsal με πενταετή εμπειρία στην Α1 Εθνική Κατηγορία της Ιταλίας (CUS Bologna)
Διεθνής ποδοσφαιριστής Feetbool
Πολυετής εμπειρία σε τμήματα σχολών ποδοσφαίρου συλλόγων και ΠΑΕ , καθώς και σε αντρικές ομάδες εθνικών κατηγοριών Ελλάδας και Ιταλίας
.