Έφτασαν στην Πάτρα Τσερούτι-Μπρους (pic)

Όπως αναμενόταν ο Μάουρο Τσερούτι έφτασε στην Πάτρα το απόγευμα για λογαριασμό της Παναχαϊκής.

Ο  Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μετά το πολύωρο ταξίδι από το Μπουένος Άιρες. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γκανέζο χαφ, Άλμπερτ Μπρους που έκανε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Αθήνα-Πάτρα. Μάλιστα, η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην πώληση του Άλμπερτ Μπρους στην Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και ο ηρακλειώτικος σύλλογος αποχαιρέτησε τον Αφρικανό παίκτη.

Toυς δύο ποδοσφαιριστές υποδέχτηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αποστόλης Βεντούρης. Η απόκτηση τους θα ανακοινωθεί επίσημα όταν περάσουν τις απαιτούμενες εξετάσεις και αφού υπογράψουν τα συμβόλαια τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την πώληση του Albert Bruce στην Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης αποδέχτηκε την επίσημη πρόταση την οποία κατέθεσε η Πατρινή ομάδα, για την αγορά του Γκανέζου μέσου. Μετά την οριστικοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών και την ανταλλαγή των τελικών εγγράφων η μεταγραφή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί Αθηναϊκού εδάφους.

Ο Albert Bruce ήρθε στον Εργοτέλη την σεζόν 2017/2018, αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας έως και την περσινή σεζόν. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».