Έφτασε στην Πάτρα ο Λαρέα, αναμονή για Τσερούτι

Στην Πάτρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή.

Ο Αργεντίνος αμυντικός θα περάσει εργομετρικά και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει μέχρι την αναχώρηση για την Πορταριά και θα ακολουθήσει την αποστολή, ειδάλλως, θα ταξιδέψει μόνος του αργότερα. Ο Λαρέα να θυμίσουμε είναι 26 χρόνων, πέρσι έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου είχε 17 συμμέτοχες και 2 γκολ. 

Τις προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Κίλμες με την οποία είχε 32 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί στην Φέρο Καρίλ Οέστε.

Περιμένουν τη μπλε κάρτα του Τσερούτι

Ο μοναδικός από τους παίκτες που ήρθαν στην Παναχαϊκή και δεν έχει ανακοινωθεί είναι ο Μάουρο Τσερούτι. Ο Αργεντίνος είναι κανονικά στην αποστολή για το Πήλιο και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την περίπτωσή του. Η Παναχαϊκή περιμένει, όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για τη μεταγραφή και το μόνο που απομένει για να σφραγιστεί η μετακίνηση του Τσερούτι, είναι να σταλεί η μπλε κάρτα του, να πάει στην ΕΠΟ και εκεί όλα να τελειώσουν.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, όπως διαβεβαιώνουν από την Παναχαϊκή, καθώς τις επόμενες ώρες ίσως να σταλθεί η μπλε κάρτα του παίκτη. Αν όχι, τότε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του θα καθυστερήσει κάποιες ημέρες παραπάνω.

Πρώτο τεστ με Φωκικό

Αναχωρώντας από την Πάτρα η Παναχαϊκή, θα κάνει μια ενδιάμεση στάση στην Άμφισσα, όπου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωκικό στις 6 μ.μ. Μετά το τέλος της θα συνεχίσει το ταξίδι της και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Portaria Hotel.