«Έφτιαξε» ομάδα με μέταλλο για να πάρει τίτλο ο Απόλλων Εγλυκάδας

Ο Απόλλων Εγλυκάδας έχει δείξει με το… καλημέρα ότι σκοπεύει να προσπαθήσει πολύ για να βρεθεί τη φετινή χρονιά στις πρώτες θέσεις της νέας Β΄ Κατηγορίας. Ο σύλλογος εξάλλου προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε πολύ ουσιαστικές προσθήκες με παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Απόλλων αν και ακόμη βρισκόμαστε πολύ νωρίς, έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με εμπειρία, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν και αξιόλογοι νέοι ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες. Το ρόστερ των Εγλυκαδιωτών παρουσιάζει μία πληρότητα σε όλες τις γραμμές και είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θέλει να συνδυάσει ακόμη περισσότερο τη νέα χρονιά, την εμπειρία με τα νιάτα για να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Παίκτες όπως οι Α. Ανδριακόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Χριστόπουλος, Ασλανίδης, Γιάχο, δεν βρίσκεις εύκολα στο ερασιτεχνικό. Είναι ποδοσφαιριστές με εμπειρία και πολύ καλοί χαρακτήρες και μαζί με τους νεότερους, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Ικανοποίηση υπάρχει και στον έμπειρο κόουτς κ. Άρη Πλέγα που έχει δουλέψει χρόνια στην ομάδα και έχει δεθεί στο απόλυτο με την φιλοσοφία του Απόλλωνα.

Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα για τους Εγλυκαδιώτες ο Παπαγεωργακόπουλος (Πανμοβριακός), Δ. Σίψας (Αστέρας Λεοντίου) και Κ. Κορκόντζηλας (Αστέρας Λεοντίου).