Έφυγε από την ζωή ο Νότης Ζαφειρόπουλος

Πένθος στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αχιλλέα Πατρών, αφού έφυγε σε ηλικία 83 ετών χθες το βράδυ ο Νότης Ζαφειρόπουλος.

Ο κ. Νότης υπήρξε μία από τις σημαντικές μορφές του πατραϊκού ποδοσφαίρου και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε αυτό, με θητεία φυσικά στον Αχιλλέα Πατρών τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής

Ήταν και από τα ιδρυτικά στελέχη του Συλλόγου Παλαιμάχων Πάτρας, ενώ είχε αγωνιστεί Πατραϊκό και Αστέρας Αμαλιάδας.

Ήταν πατέρας των Νίκου και Ανδρέα Ζαφειρόπουλου που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ο πρώτος μάλιστα έπειτα από τη μεγάλη επαγγελματική καριέρα του ως τερματοφύλακας ασχολείται πλέον με το χώρο του ποδοσφαίρου ως διαμεσολαβητής μεταγραφών και η εταιρεία στην οποία ηγείται η Zafi Agent έβγαλε την εξής συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Καλό ταξίδι κ. Νότη…

Η οικογένεια της εταιρείας μας Zafi Agent αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα βαθιά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Νότη Ζαφειρόπουλου.

Ο Νότης Ζαφειρόπουλος ήταν πατέρας του επικεφαλής της εταιρείας μας Νίκου και έπειτα από μεγάλη μάχη με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε έφυγε από κοντά μας το βράδυ της Δευτέρας (16/11). Όπως και ο γιος του Νίκος ήταν και αυτός λάτρης του ποδοσφαίρου το οποίο και υπηρέτησε για πολλά χρόνια είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε από άλλο πόστο.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στον Νίκο και στους οικείους του”.