Έφυγε και πήγε στο Ντουμπάι προπονητής ομάδας της Γ’ Εθνικής!

Έφυγε για Ντουμπάι ο πρώην τεχνικός ομάδας της Γ’ Εθνικής. Στο Ντουμπάι θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Νάντβορνικ.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΠ Κοζάνης αποχώρησε από την ομάδα μετά από δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από ομάδα των Εμιράτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο Ντουμπάι θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Roman Nadvornik.

Ο Προπονητής της ΑΕΠ, δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από ομάδα των Εμιράτων και φυσικά θα ήταν αδύνατο το Σωματείο μας να σταθεί εμπόδιο.

Ο Τσέχος προπονητής θα έχει αποδοχές που…δεν μπορεί ούτε στη φαντασία του να προσφέρει το Ελληνικό ποδοσφαιρο, πόσο δε η Γ Εθνική κατηγορία.

Εξάλλου ο κ.Ναντβορνικ, ήρθε στην ΑΕΠ λόγω των προσωπικών σχέσεων με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς είχε καθίσει για πάνω από 300 παιχνίδια σε πάγκο επαγγελματικών κατηγοριών.

Και από τη στιγμή που του δίνεται αυτή η μοναδική ευκαιρία, έπρεπε να την πάρει. Απεδείχθη για μια ακόμα φορά, ότι η ΑΕΠ αποτελεί εφαλτήριο για πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για προπονητές, όπως αποδεικνύεται.

Ο Ρομαν, ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Μάρτιο, έδωσε τις δικές του μάζες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και βοήθησε από την πλευρά του όσο μπορούσε.

Φεύγοντας, αφήνει την ΑΕΠ στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ δεν ήταν λίγη η συνεισφορά του στην εξέλιξη και φυσικά στη μεγάλη μεταγραφή του Μιχάλη Βοριαζίδη στη Σλάβια Πράγας.

Η ομάδα μας εύχεται στον κ. Ναντβορνικ, καλή επιτυχία στο νέο του σταθμό».