Έ«Χ»ασαν την ευκαιρία και οι δύο!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” Αστραπή Ψαροφαΐου και Φαραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 και συνεχίζουν να δίνουν την δική τους μάχη ξεχωριστά για να καταφέρουν να αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην Β κατηγορία.

Ο Φαραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση με 36 βαθμούς και στο +4 από τον 11η Πυρσό (υποβιβασμό) αλλά ακόμα δεν έχει “τελειώσει” με την παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Αστραπή βρίσκεται στην 12η θέση με 29 βαθμούς και στο -3 από την 10η Περιβόλα και από την παραμονή στην Β κατηγορία.

Στην προχθεσινή αναμέτρηση θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς οι δύο εξουδετερώθηκαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να λείπει η μεγάλη “φάση” στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν όταν ο Φαραϊκός κατάφερε στο 54′ να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόρου.

Η αντίδραση της Αστραπής ήταν άμεση και στο 57′ με σουτ του Πρίντεζη εντός περιοχής ήρθε η ισοφάριση και το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62′ ο Λέκκας με έξοχο πλασέ έβαλε την Αστραπή μπροστά στο σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 68′ ο Λέκκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να “τελειώσει” το παιχνίδι αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Για να έρθουμε στο 84′ και με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Βέρρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ και την νίκη,με το τελευταίο σφύριγμα του κ.Χρονά να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2. Να υπενθυμίσουμε ότι και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 2-2,με γκολ ισοφάρισης της Αστραπής στα τελευταία λεπτά.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φαραϊκός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Περιβόλα, ενώ η Αστραπή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σταροχώρι.

Συνθέσεις:

Αστραπή Ψαροφαΐου (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δαλαβούρας, Κ.Τσάμης (80′ Πανούσης), Γκάντζος, Μουντζούρης, Γιάννου, Ανάγνου, Λέκκας, Σεφερλής, Κουκής, Πρίντεζης, Παππάς (74′ Χαραλάμπους).

Φαραϊκός (Θανάσης Νταγιούκλας): Μήλας, Μητρόπουλος, Γκόρος, Σταμόπουλος (70′ Βασιλείου), Ανδ.Τσάμης, Τσόλκας, Περδικής (61′ Κυριακόπουλος), Γιάνναρος, Μπαρούνης, Βέρρας, Λάβδας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς