Έχασε στο Ληξούρι και τώρα… τρέχει η Αχαϊκή (vid)

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Παλληξουριακός, ο οποίος με ένα γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης νίκησε με 1-0 την Αχαϊκή που έμπλεξε άσχημα ενόψει της συνέχειας.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 91’, ο Ευστρατιάδης με ένα καταπληκτικό πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, μετά τη σέντρα του Χατζιάι, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Μπακάλη για το 1-0.

Οι Αχαγιώτες, πίεσαν στο τέλος για την ισοφάριση και στο 95’ θα χάσουν καλή ευκαιρία όταν ο Κυριακόπουλος με ένα τεχνικό πλασέ θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το δεξί «Γ» της εστίας του Μωραΐτη.

Παραλίγο να κάνει τη “ζημιά” στο 99’ η ομάδα της Αχαΐας, όταν στη σέντρα από αριστερά του Σουρανή, η μπάλα θα φτάσει περίπου στο σημείο του πέναλτι στον Μητρόπουλο που θα πλασάρει, στέλνοντας την άουτ, λίγο πάνω από τη εστία του Μωραΐτη, προς ανακούφιση των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραίτης, Πολυδωράτος (57’ Πολλάκης), Βαλεντής (77 λ.τ. Νεστερένκο), Λουλούδας, Κυριλλίδης (75’ Ευστρατιάδης), Δαλκαφούκης (46’ Λυκούδης), Χατζησταμου, Κουκοβίνος (75’ Αντωνάτος Κ.), Καράι, Ignat, Xατζιάι.

Αχαϊκή:(Αλ. Γαβριλόπουλος): Μπακάλης, Στανής, Παππάς (61’ Κυριακόπουλος), Μπουτσικάκης, Ρίλντι, Λίπι (69’ Κοτσόκολος), Σουρανής, Μαρκόπουλος, Ανδρεόπουλος (88’ Πυρρής), Γεωργόπουλος (88’ Μητρόπουλος), Κωστής.

To γκολ της νίκης: