Έχει “σφυγμό” και αναπνέει η Αναγέννηση Πατρών

Αναγέννηση Πατρών-Λιμνοχώρι 2-1 (4΄ Χουσελάς, 36΄ πεν. Τζελέπης / 30΄ Λιβάνης)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Ζούλης-Διαλυνάς)

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η Αναγέννηση Πατρών απέναντι στο Λιμνοχώρι, ξεκολλώντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και ανεβαίνοντας στους 15 βαθμούς.

Μόλις στο 3’ λεπτό η ομάδα του Φώτη Φοή πήρε το πρόβάδισμα με το ωραίο σούτ του Χουσελά, αλλά στο 30’ λεπτό το Λιμνοχώρι ισοφάρισε σε 1-1 με ωραία ενέργεια και σούτ από τα πλάγια του Λιβάνη.

Στο 35’ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Τζελέπης που ανέλαβε την εκτέλεση έδωσε και πάλι το πρόβάδισμα για την ομάδα του Λαδόπουλου.

Μέχρι και το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν σε τετ α τετ του Λιάκου, ο Βασιλόπουλος έδιωξε σωτήρια και κράτησε την νίκη για την ομάδα του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Φ. Φοής): Βασιλόπουλος, Μπερτσουκλής (9’ λ.τ. Γιάνναρος), Θωμάς, Παναγόπουλος, Βαρθαλάμης (46’ Ζαφειρόπουλος), Τσίμπιτσης, Τσίφας, Χριστόπουλος, Κακαφώνης, Τζελέπης (90’ Λαμπίρης), Χουσελάς.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Λιβάνης (70’ Τακόπουλος), Παρασκευόπουλος, Λιάκος, Καρρίτσας, Βλάχος (46’ Νιφόρας), Σουρανής, Καραμαλίκης, Ντουράι, Κυριακόπουλος (72’ Κατριμπούζας), Κωστούρας (61’ Γερασιμόπουλος).