Έχει τo μομέντουμ η Παναχαϊκή

Οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου έβγαλαν χαρακτήρα και μέταλλο στο παιχνίδι κορυφής με τον Τηλυκράτη. Σε ένα ματς ειδικών συνθηκών και υψηλών απαιτήσεων, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έδειξαν ότι “το έχουν”, δεν αισθάνθηκαν καμία πίεση και κυρίως δεν τα παράτησαν μέχρι το τέλος για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος το οποίο και ήρθε (μισό πρωτάθλημα) και το οποίο αν δεν ερχόταν θα μπορούσε να ξυπνήσει παλαιότερους και όχι μακρινούς εφιάλτες.

Η Παναχαϊκή είχε πάθος κι αυτό ήταν αναμενόμενο, λόγω των συνθηκών που λέγαμε παραπάνω. Χθες έδειξε ότι και σκοράρει και… ομορφαίνει βρίσκοντας δύο έξυπνα γκολ και το σημαντικότερο είναι ότι δεν απειλήθηκε. Ο Τηλυκράτης «έπεσε» μόνος του στην «παγίδα» για εχθρικό κλίμα που είχε δημιουργήσει τις τελευταίες ημέρες και όλα ήταν άψογα από θέμα φιλοξενίας με την πατρινή ομάδα να είναι καλά «οχυρωμένη».

Αγωνιστικά δεν υστέρησε κανείς, ήταν όλοι εκπληκτικοί. Ο Καρπαθάκης, έδειξε σε κάποια σημεία αστάθεια, αλλά θέλει παιχνίδια στα πόδια του, αφού είχε μεγάλη αποχή στη Σαντορίνη που βρισκόταν. Ακόμα, όμως και αυτός ο Καρπαθάκης είναι πολύ ανώτερος του Σεληνιωτάκη που αποχώρησε σωστά. Το θετικότερο απ΄ όλα είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Ο κόσμος την πονάει την ομάδα και δεν θέλει να την βλέπει στα χαμηλά, γι΄ αυτό και συσπειρώθηκε τώρα την κρίσιμη στιγμή.

Θύμισε και πάλι ποδοσφαιρικό αγώνα η Αγυιά και όχι εκκλησία, όπως ήταν σε όλα τα ματς που είχαν προηγηθεί. Μπορεί να σχολιάστηκαν από κάποιους «κακώς» οι πανηγυρισμοί στο τέλος, ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του έκαναν σαν τρελοί λες και πήραν το Champions League, αλλά και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Μην κατηγορείτε αυτούς τους ανθρώπους που η ομάδα βρέθηκε να παίζει την Τετάρτη παιχνίδι πρωτιάς με την ομάδα της Λευκάδας και μην ψάχνετε εξιλαστήρια θύματα.

Αυτοί οι πανηγυρισμοί του Σούλη Παπαδόπουλου, του Λόρι Κέρι και των υπολοίπων έδειξαν και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο και την πίεση που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα ο σύλλογος.

Η Παναχαϊκή οφείλει να κόψει πρώτη το νήμα και να πάει στα μπαράζ ανόδου να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ 2.