Ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Στο τοπικό πρωτάθλημα επέστρεψε και τυπικά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, που ηττήθηκε στην Μεσσηνία από τον Α.Ο Διαβολιτσίου (2-1), την ώρα που ο Παναγρινιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιγιαλείου, με τους Αιγιώτες εδώ και καιρό να έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Α’ Κατηγορία.

Οι “νερατζούρι” παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν με κορυφαίο τον πρώτο σκόρερ Κώστα Ηλιόπουλο να γυρίσουν το ματς και να πάρουν το τρίποντο. Στο 6′ ο Σπανός έκανε το 0-1 για την ομάδα του αλλά στο 16′ ο Ηλιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 86′ ο Γκελκέρια έκανε την ασιστ και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-1 και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ αλλά το πλάσε του στις καθυστερήσεις σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΑΟ Διαβολιτσίου (Μάρκος Στεφανίδης): Μερκούρι, Καρύδης (65’ Φασούλης Γ.), Βέλλης (85’ Χαρλέπας), Πάγια, Καντούτσης, Στραβάκος (78’ Σταθακόπουλος), Δημητρίου (46’ Γκελκέρια), Φασούλης Θ., Ηλιόπουλος, Γουέσλεϊ, Μουλιάτος (65’ Χότζα)

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαμπούνης, Σιδέρης (60’ Καραμπούλας), Δημόπουλος, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (88’ Θωμάς), Βλασόπουλος (60’ Καπετανάκης), Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος (88’ Σκούρτας), Σπανός (33’ λ.τρ. Σκεπετάρης), Αλεξανδρής.