Ήρθε η οικονομική “ανάσα”

Η Παναχαϊκή εισέπραξε σήμερα 250.000 ευρώ και κλείνει “τρύπες” από παρελθόν και παρόν.

Βάσει των εξαγγελιών της κυβέρνησης και όσων αναφέρονται στο ΦΕΚ (χθες ήταν η μέρα) είσπραξης της έκτακτης δόσης για τα έσοδα των ομάδων από τη φορολόγηση των κερδών των στοιχηματικών εταιρειών. Τελικά σήμερα μπήκε “ζεστό” χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ για να καλύψει μια σειρά από υποχρεώσεις.

Η Παναχαϊκή έλαβε ένα ποσό κοντά στα 250.000 ευρώ και 60.000 ευρώ από την ΕΡΤ (αφαιρέστε το ΦΠΑ και το ποσό που παρακρατεί η λίγκα) και προφανώς η διοίκηση θέλει να κάνει τον πιο σωστό διαμερισμό του ποσού αυτού, διότι ναι μεν υπάρχουν υποχρεώσεις από τα προηγούμενα χρόνια που πρέπει να καλυφθούν με κάποιο τρόπο, ωστόσο υπάρχουν και τρέχουσες υποχρεώσεις και λογικά θα δοθούν κάποια χρήματα και γι’ αυτό το σκοπό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ποσό αυτό θα βοηθήσει, ώστε να μπει σε μια τάξη το θέμα της καταβολής χρημάτων σε παίκτες που έχουν κάνει προσφυγές, διότι αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις φετινές υποχρεώσεις της, έστω κι αν οι παίκτες δεν έχουν φανεί συνεπείς στις δικές τους…