Ήρθε η ώρα για το δεύτερο «διπλό»

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων τα Χανιά με στόχο την νίκη που θα την βάλει ακόμα πιο γερά στο κόλπο της ανόδου. Τελευταία της νίκη στα Χανιά ήταν στις 13 Μαρτίου 2018 όταν είχε επικρατήσει με 2-1 με σκόρερ τους Μωραΐτη και Φωτάκη.

Το τρίποντο σήμερα είναι μεγάλη υπόθεση για την Παναχαϊκή και θα την βάλει γερά στο κόλπο της πρώτης δυάδας του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα θα βγάλει εκτός παιχνιδιού έναν βασικό της διεκδικητή. Οι απουσίες είναι γνωστές, αλλά το θετικό είναι ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος υπολογίζει τους Θύμιο Αργυρόπουλο και Βασίλη Πλιάτσικα που επιστρέφουν από τραυματισμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό τη δεδομένη στιγμή.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την Αθήνα με βοηθούς τους Φίλο από την Βοιωτία και Γαρεφαλάκη από το (Ηρακλείου) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία. Το παιχνίδι θυμίζουμε ξεκινά στις 15.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ-SPORTS 2 και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM Πάτρας σε περιγραφή του Γιώργου Σωτηρόπουλου που θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την κρίσιμη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

15:00 ΕΡΤ 3 Αγίων Αναργύρων, Καραϊσκάκης – Τρίκαλα

13:30 ERTSPORTS ΓΣ Δόξα Δράμας, Δόξα Δράμας – Ιωνικός

15:00 ERTSPORTS 4 Ρόδου, Διαγόρας – Ξάνθη

15:00 ERTSPORTS 3 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας

14:45 ERTSPORTS 5 Βουζουνεράκειο, ΟΦ Ιεράπετρας – Εργοτέλης

15:00 ERTSPORTS 2 Περιβολίων, Χανιά – Παναχαϊκή