Ήταν ντέρμπι στα… χαρτιά (vid)

Σε εκπληκτική φόρμα δείχνει πως βρίσκεται η ομάδα του Σπύρου Νάκου, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Λεοντίου με σκορ 3-0 και βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς και στο +5 από την 5η θέση, ενώ παρέμεινε για 6ο διαδοχικά παιχνίδι αήττητη.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αστέρα Λεοντίου παρέμεινε στην 3η θέση και στους 19 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα της ΑΕ Αρόης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34′ όταν ο Τσακριλής ανέτρεψε τον Μάλλιαρη εντός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπρίντζος για το 1-0.

Στο 40′ ο Μάλλιαρης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά το πλασέ του το απέκρουσε ο Κονιδάρης. Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Θεοδωρόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά με τον Γ. Νικολόπουλο να κάνει άθελά του επαφή με την μπάλα, αλλά αυτή για καλή του τύχη σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ ο Σπρίντζος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Φραντζής έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι,ο Θεοδωρόπουλος πλάσαρε,με αμυντικό του Αστέρα να αποσοβεί το γκολ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος για να έρθει στην επαναφορά ο Λάμπρου και με σουτ να κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87′ όταν ο Φραντζής εκτέλεσε το φάουλ ο Καλαμπόκας έκανε το σουτ ο Κονιδάρης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μάλλιαρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΑΡΟΗΣ(Σπύρος Νάκος): Πολυδωρόπουλος, Σαντίκου, Λάμπρου, Σαββόπουλος (86′ Λολής), Φραντζής, Γ.Κωστόπουλος, Γιαλένιος (86′ Κανελλάκης), Σπρίντζος (72′ Καλαμπόκας), Πολυζωγόπουλος, Μάλλιαρης, Θεοδωρόπουλος (72′ Μανωλίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ (Χρήστος Ζησιμόπουλος): Κονιδάρης, Δ. Νικολόπουλος, Π. Νικολόπουλος, Γ. Νικολόπουλος (76′ Γεωργότας), Τσακριλής, Π.Κωστόπουλος (58′ Κατσούρης), Παναγιωτόπουλος (46′ Γιούλης), Κωστακόπουλος (70′ Δ.Κωστόπουλος), Καρβελάς (70′ Απ. Νικολόπουλος), Μπάλλας, Σκόνδρας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς