Ήττα για τις Κορασίδες στο Παμπελοποννησιακό

Η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων ηττήθηκε 2-0 από την Δανία στο Παμπελοποννησιακό στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τα κορίτσια μας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο στόχος δεν είναι το αποτέλεσμα σε αυτά τα παιχνίδια αλλά η ανάπτυξη των παικτριών. Η Δανία μπορεί να μας κέρδισε με 2-0 αλλά οι Κορασίδες μας έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στο 36′ η Ασγκεϊρσντοτίρ και στο 52′ η Μπότσερ-Γένσεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, το οποίο δίνει βαθμολογικό προβάδισμα στην Δανία για τη συνέχεια του τουρνουά. Στον άλλο αγώνα του ομίλου οι Ελβετία και Αυστρία ήρθαν ισόπαλες 4-4.

Συνθέσεις:

Δανία: Τάνινγκ, Λάρσεν (46’ Πέντερσεν), Φρίις, Γιόργκενσεν, Μπασκάγια (70’ Κγιάρσγκαρντ), Σόρενσεν, Νικολάισεν (46’ Χάγκεμαν), Σάνβιγκ, Λόρσεν (70’ Νέιμαν), Ασγκεϊρσντοτίρ (88’ Νίλσεν) και Μπότσερ-Γένσεν.

Ελλάδα: Γρίβα, Σαργιώτη, Κουκουλάκη, Τσαρούχα (60’ Σιδηροπούλου, 68’ Βενιαμίν), Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου (85’ Ζαγκλή), Νταρζανού, Καρυπίδη, Μπέου, Τζιντζόγλου (60’ Ραπάνη) και Λαζαράκη (84’ Σαριδάκη).