Ήττα για τους Νέους της Παναχαϊκής (pics)

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2 η Παναχαϊκή ηττήθηκε από τον Εργοτέλη με 3-0 στο “Α. Κάνιστρας”.

Το ρεπορτάζ του αγώνα όπως το δημοσίευσε το σάιτ της ΠΑΕ:

“Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2 η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-0 από τον Εργοτέλη στο “Α. Κάνιστρας”. 

Οι “κοκκινόμαυροι” του Χρήστου Παρασκευόπουλου παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και αυτόματα το έργο τους έγινε πιο δύσκολο κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης.

Ο Εργοτέλης μόλις στο 1′ ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αζίζι. Στο 7′ η Παναχαϊκή προσπάθησε να απαντήσει αλλά του σουτ του Παπαδόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Στο 10′ ο Γασπαρινάτος δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε πάλι άουτ. 

Στο 33′ ο Θωμάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τελευταία καλή στιγμή για την Παναχαϊκή στο πρώτο μέρος ήταν στο 44′ όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε όμορφα τον Θεοφανόπουλο εντός περιοχής ο οποίος από κοντά σούταρε αλλά με κόντρες οι αμυντικοί του Εργοτέλη απομάκρυναν. Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 0-1 ήταν αρκετές οι περιπτώσεις όπου ο νεαρός Τορνιβούκας έσωσε την ομάδα από ένα δεύτερο τέρμα. 

Ο Εργοτέλης με δύο γκολ στο 66′ (Πατρινός) και στο 68′ (Αζίζι) διαμόρφωσε το τελικό 0-3. 

Η σύνθεση της Παναχαϊκής (Χ. Παρασκευόπουλος): Τορνιβούκας, Θωμάς, Μικές, Βασιλόπουλος (41′ λ.τρ. Πετρόπουλος), Ταρνάρης, Θεοφάνης (Καραπιπέρης), Γασπαρινάτος, Τάχος (68′ Παναγιωτακόπουλος), Νέος (Ζ 68′, Παπαδόπουλος, Θεοφανόπουλος (68′ Σαντάς)”

Φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι στην επίσημη σελίδα του patragoal.gr που βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο πατώντας ΕΔΩ