Ήττα και τώρα… τρέχει ο Διαγόρας Bραχνεΐκων (vid)

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 2-0 στην έδρα του από την πρωτοπόρο ομάδα του 7ου ομίλου, Αστέρα Βλαχιώτη και πλέον το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με το Ναύπλιο εντός έδρας αποκτάει το χαρακτήρα τελικού.

Σκόρερ και των δυο τερμάτων ο Ραχίμ σε ένα αγώνα όπου η ομάδα της Λακωνίας έπιασε καλή απόδοση και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

Ο Αστέρας με το καλημέρα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα με τον Ραχίμ να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό. Αρκετές οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και η καλύτερη ήταν όταν τον Σιαλμά σταμάτησε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ανέβηκε λίγο η ομάδα της Πάτρας και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Νιφορόπουλο στο 46′ και 55ο λεπτό. Στο 73ο λεπτό ο Ραχίμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0, φάση στην οποία αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (X. Tσίκας): Πέτρου, Ασπρογιάννης, Τσεκούρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ρίλντι, Τρίγκας (82′ Μπάδας), Νιφορόπουλος (90′ Καλούδης),Νικολόπουλος, Πανάρετος, Κοτσόκολος (64′ Σχοινάς), Καλλιτσουνάκης ( 83′ Γκολφινόπουλος).

Αστέρας Βλαχιώτη (Γ. Κούτσης): Διαμαντής, Κουρτέσης, Δημακάκος, Τζελίδης, Μπριλάκης, Αλαΐν, Κεχαγιάς (80′ Ζαΐμι), Νικλιτσιώτης, Σιαλμάς (75′ Παλιάτσος), Μάρτινς, Ραχήμ (85′ Βουρτσιώτης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ σε περιγραφή Παναγιώτη Μάλλιου: