Ήττα με ανατροπή για τη Σασουόλο, εξαιρετική εμφάνιση ο Κυριακόπουλος

    Η Σασουόλο προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, όμως οι “μπιανκονέρι” έφτασαν στην ανατροπή στο 89′, επικρατώντας της ομάδας του Γιώργου Κυριακόπουλου με 2-1 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

    Η Γιουβέντους αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Σασουόλο έκανε την ανατροπή, καθώς επικράτησε 2-1 της ομάδας του Γιώργου Κυριακόπουλου, αποχωρώντας με το τρίποντο από την Εμίλια-Ρομάνια για την 34η αγωνιστική της Serie A. Ο Κεν πέτυχε στο 88′ το νικηφόρο γκολ για τη Γηραιά Κυρία.

    Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και έψαξαν από νωρίς το γκολ για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Ρασπαντότι και Φρατέσι στο 10′ και 17′ αντίστοιχα.

    Στο 26′ μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με τον Μπεράρντι να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, υποχρεώνοντας τον Στσέσνι να διώξει σε κόρνερ.

    Ένα υπέροχο γκολ πέτυχε στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης η Σασουόλο, η οποία πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πήρε την μπάλα από τα αριστερά και έκανε αντίθετη κίνηση στα όρια της μεγάλης περιοχής, με πανέξυπνη κάθετη πάσα βρήκε τον Μπεράρντι, εκείνος με την μία έστρωσε στον Ρασπαντόρι, που με σουτ νίκησε τον Στσέσνι, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

    Μόλις έξι λεπτά αργότερα, οι “μπιανκονέρι” βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Άλβαρο Μοράτα στα όρια του φάουλ έκλεψε την μπάλα από τον Κυριακόπουλο, έδωσε στον Ζακάρια και εκείνος στον Ντιμπάλα που με σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

    Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να βρει το γκολ, όμως την ίδια ώρα η Σασουόλο έχει αρκετό κενό χώρο για να δράσει, ωστόσο της έλειψε η τελική μπάλα.

    Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Κεν πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ. Ο 22χρονος Ιταλός έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα έκανε το 1-2, χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

    Συνθέσεις:

    ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίγκλι, Μούλντουρ, Κίρικες, Αιχάν, Κυριακόπουλος, Λόπεζ, Φρατέσι (88′ Ενρίκε), Μπεράρντι (79′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι, Τραορέ (79′ Τζούριτσιτς), Σκαμάτσα.

    ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι (55′ Κιελίνι), Άλεξ Σάντρο, Μπερναντέστσι (88′ Μιρέτι), Ντενίλο, Ζακαρια, Ραμπιό, Ντιμπάλα (55′ Βλάχοβιτς), Μοράτα (67′ Κεν).