Ίκαρος Λακκόπετρας: Κράτησε το βασικό κορμό, έρχονται καλές προσθήκες

Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να κατέβει ο σύλλογος κανονικά στη Β΄ Κατηγορία η διοίκηση και ο νέος τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφάς «τρέχουν» τις εξελίξεις. Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30/8.

Από το περσινό ρόστερ ανανέωσαν οι έμπειροι Γιώργος Ντάζος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Σαμίκος, Αντώνης Δούλας, Κωνσταντίνος Μπεκίρης, Δημήτρης Νιφόρας. Επίσης παίκτες της Λακκόπετρας θα είναι και φέτος οι νεαροί Γιώργος Λιάκος, Νίκος Μπεκίρης, Θανάσης Μούτος, Φίλιππος Κουτσοχέρας, Θεόφιλος Μασουρίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Ανδρέας Ντεντόπουλος, Χρήστος Ντεντόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες ο Ίκαρος θα ανακοινώσει την απόκτηση 3-4 έμπειρων και 4-5 νεαρών εξελίξιμων ποδοσφαιριστών. Η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν για τη γνωριμία του τεχνικού, Δημήτρη Μαγκαφά με παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/8 (19.00) στα γραφεία της ομάδας. Θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα προετοιμασίας και θέματα λειτουργίας της ομάδας.

Τα φιλικά προετοιμασίας είναι: 11/9 με Απόλλων Εγλυκάδας, 15/9 με Πείρο Ισώματος, 18/9 με Περιβόλα, 22/9 με Δάφνη Πατρών, 29/9 με Κρίνο.