Ίκαρος Πετρωτού: “Να εξαιρεθεί από τα παιχνίδια μας ο Καλύβας”

Ανακοίνωση καταπέλτης του Ίκαρου Πετρωτού για την διαιτησία του Γιάννη Καλύβα στο ματς κόντρα στην Αναγέννηση Πατρών.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις στις αποβολές και στο πέναλτι του κ. Καλύβα, με το οποία έγινε το 3-2 για την Αναγέννηση, τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν και στο τέλος μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Πιο αναλυτικά:

“Η Ομάδα ΑΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΙΚΑΡΟΣ εκφράζει τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που ετυχε από τον διαιτητή κ. Καλύβα Ιωάννη στο παιχνίδι της Κυριακής 6/11/22 με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Πατρών. Στη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε ότι ο κ. Καλύβας υπέπεσε συστηματικά σε αλλεπάλληλα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ» εις βάρος της ομάδας μας ,που προηγείτο με 2-0 αγωνιζόμενη ήδη με δέκα παίκτες και σε καθοριστικές όπως αποδείχτηκε φάσεις!!

Χαρακτηριστικά:

1) Δόθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα σε παίκτη της ομάδας μας εκτός φάσης για λόγο που μόνο ο διαιτητής γνωρίζει και που επίμονα αρνήθηκε να εξηγήσει όταν κλήθηκε να απαντήσει

2) Η ομάδα μας χρεώθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι κατόπιν μιας οσκαρικης οφείλουμε να παραδεχτούμε ερμηνείας του αντιπάλου παίκτη

3) Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ίκαρου Πετρωτού

4) Δεν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα παίκτης της φιλοξενούμενης ομαδας ο οποίος χτύπησε παίκτη της ομάδας μας

5) Ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα δεν απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο,αντιθέτως μπαινόβγαινε σε αυτόν συνεχίζοντας τους τραμπουκισμούς που οδήγησαν προηγουμένως στην αποβολή του. Ο κύριος Καλύβας παρακολουθούσε απαθής αυτή του τη συμπεριφορά. Η Ομάδα μας, η οποία στο περσινό Πρωτάθλημα δεν έκανε κανένα παράπονο για την Διαιτησία, γιατί έχει πίστη και σεβασμό στους θεσμούς, δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητη την κατάφωρη σε βάρος της αδικία. Μετα τα γεγονότα που προαναφέρθηκαν έχουμε κάθε δικαίωμα να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι οι αποφάσεις του διαιτητή κ. Καλύβα Ιωάννη υπαγορεύονται είτε από την ιδεολογία του περί δικαίου του ισχυρότερου (και ο νοών νοειτω )είτε από προσωπική εμπάθεια προς την ομάδα ή τη διοίκηση της!!!

Υ.Γ. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες και θα απευθυνθούμε στα αρμόδια όργανα ώστε να εξαιρεθεί ο διαιτητής κ. Καλύβας Ιωάννης από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ομάδας μας“.