Ίκαρος Πετρωτού: Τέλος μετά από 17 χρόνια ο Παναγιωτόπουλος

Όλα έχουν ένα τέλος και αυτό ήρθε και για τον έμπειρο προπονητή, παράγοντα, οραματιστή και λάτρη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Τάκη Παναγιωτόπουλου που μετά από 17 ολόκληρα χρόνια αποχαιρετά τον Ίκαρο Πετρωτού.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: «Μετά από 17 χρόνια αποχωρώ από τον Ικαρο Πετρωτού έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου ότι επέτυχα αυτό για το οποίο προσλήφθηκα.

Μου ανατέθηκε τότε από τον κύριο Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο παράγοντα του Ίκαρου να δημιουργήσω ακαδημία ώστε μετά από κάποια χρόνια η ομάδα να στηρίζεται σε δικά της παιδιά.

Πράγματι με την βοήθεια του συχωρεμένου φίλου μου Πίττα Σπύρου ξεκινήσαμε δειλά- δειλά την δημιουργία Ακαδημίας.

Μη μακρηγορούμε σήμερα ο Ίκαρος έχει όλα τα δελτία δικά του της αγωνιστικής ομάδας με παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία, συμμετέχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στη β κατηγορία της ΕΠΟ, 7 κορίτσια του έχουν συμπεριελήφθη στις κλήσεις της εθνικής ομάδας (κορασίδων-νεανίδων) και ακαδημία κοριτσιών.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παλιούς παράγοντες του Ίκαρου Πετρωτού Κώστα Αγγελόπουλο και Θανάση Θεοδωρόπουλο για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, τον κύριο Δημήτρη Παπανικολόπουλο και Δημήτρη Πιερουτσάκο, για την πολύτιμη βοήθεια τους στο γυναικείο τμήμα, τους προπονητές φίλους μου Άγγελο Σταθόπουλο, Μάκη Σουλιτζή, Γιάννη Λιούρδη.

Κυρίως, όμως τα παιδιά μου αγόρια και κορίτσια που δεν ξεχωρίζω, και τους γονείς τους. Καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν τα παράτησα, δεν υποχώρησα, δεν εγκατέλειψα ποτέ την ομάδα.. ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ».