Ίσραελ Κολ: «Να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, Ίσραελ Κολ μίλησε στο Fl News  για την αναστολή όλων των αγώνων στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού.

Ο Αργεντινός περιέγραψε πως ζει αυτή τη νέα καθημερινότητα, ενώ αναφέρεται και στο τι συμβαίνει στη δική του χώρα. 

«Η αλήθεια είναι πως τώρα όλα είναι λίγο δύσκολα με αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο με την πανδημία. Τώρα είμαι εδώ στο σπίτι, βγαίνω πολύ νωρίς έξω τα πρωινά για να τρέξω, για να μη χάσω το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αργότερα μπορεί να μη βγω για να κάνω δουλειές που είναι απαραίτητες, όπως το να επισκεφθώ το σούπερ μάρκετ και να αγοράσω τρόφιμα για εμένα και τη σύντροφό μου. Είμαι λυπημένος με αυτά που συμβαίνουν.

Η οικογένειά μου είναι στην Αργεντινή, εκεί η κατάσταση είναι διαφορετική. Εκεί πριν από μία εβδομάδα αποφάσισαν να μην επιτρέπουν σε κανένα να βγαίνει από το σπίτι, ούτε για τρέξιμο, είναι σε καραντίνα. Όσοι πάνε στη δουλειά κουβαλάνε ειδικό χαρτί, αλλιώς αν τους πιάσουν και κυκλοφορούν χωρίς λόγο, τους βάζει φυλακή η αστυνομία. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε σύντομα καλά και πως εμείς θα γυρίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο».