Αίτημα για έναρξη προπονήσεων στις 17/1

Πηγή: www.goalpost.gr

Αίτημα για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες της Football League θ’ αποσταλεί από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος στην επιτροπή λοιμωξιολόγων. Στόχος, να ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή 17 του μήνα.

Οπως γίνεται γνωστό από το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, έγινε σαφές ότι οι ομάδες θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθούν και οι ομάδες της Super League 2, κάτι που έγινε κατανοητό.

Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση ευρείας τηλεδιάσκεψης στη Football League με τον αρχηγό από κάθε ομάδα, το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής και τον νόμιμο εκπρόσωπο της κάθε ΠΑΕ, παίρνει ο ΠΣΑΠ. Ήδη όπως γίνεται γνωστό, κατατέθηκε σχετική πρόταση στη διοργανώτρια αρχή με απώτερο στόχο την έναρξη της Football League.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

“Ο ΠΣΑΠ με δεδομένη την ήδη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και με διάχυτη ανησυχία για το πώς θα γίνει αποδεκτό το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις, κατέθεσε το Σάββατο (9/1) πρόταση στη διοργανώτρια αρχή για τη διενέργεια ευρείας τηλεδιάσκεψης, μεταξύ του ΔΣ του ΠΣΑΠ, τον αρχηγό από κάθε ομάδα, το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής και τον νόμιμο εκπρόσωπο της κάθε ΠΑΕ.

Ο ΠΣΑΠ αναμένει άμεσα απάντηση, καθώς δεν πρέπει να χαθεί περαιτέρω χρόνος ώστε να υλοποιηθεί, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ο κοινός μας στόχος“.