Αγγλικό σκορ με καλή εμφάνιση των “μελανόλευκων”

Μετά από ένα πλούσιο σε γκολ και φάσεις παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος αναδείχτηκε ισόπαλος (3-3) με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.Οι “μελανόλευκοι” παρουσιάστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό στο “Φ. Αραβαντινός”. Η Αιγιώτικη ομάδα αντιμετώπισε στα ίσα τον Αίαντα Γαστούνης και άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που χειροκρότησαν την ομάδα.

Στο 25΄ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ για την Γαστούνη, ενώ ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε (1-1) στο 38΄ με εύστοχο πέναλτι του Γκάτση, το οποίο κέρδισε ο Παπαδόπουλος που είχε απωθηθεί από τον Τσίτσο. Μάλιστα στο 41′ ο Γκάτσης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ και να βάλει μπροστά τον Παναιγιάλειο. Εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρέας Σπανός από τον τερματοφύλακα Κουτρουμπή, ο οποίος αποκρούοντας διόρθωσε το λάθος του.

Στην επανάληψη ο Αίας Γαστούνης πήρε πάλι το προβάδισμα στο σκορ, αυτή τη φορά με τον Γιόχαν που διαμόρφωσε το 1-2 στο 47΄. Άμεση ήταν και η απάντηση των “μελανόλευκων”, που βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση (2-2) με τον Ανδρέα Σπανό στο 49΄, αφού πήρε την απόκρουση του τερματοφύλακα Κουτρουμπή από το διαγώνιο σουτ του Γκάτση.

Τα γκολ, όμως, του παιχνιδιού δεν είχαν τελειώσει, με τον Ανδρέα Σπανό να σημειώσει στο 86΄ το 3-2 με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ (3-3) διαμόρφωσε ο Καράγιωργας με τον Παναιγιάλειο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ανδρέα Καραΐνδρου που έφυγε χθες από τη ζωή.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα, Ανδρ. Σπανός, Κοτσόκολος, Λιάτος, Μπούνας, Γκάτσης. Στο β΄ ημίχρονο ο Φίλιππος Σχοινάς έβαλε να παίξουν όλους όσους είχε στη διάθεσή του και ήσαν οι: Μαχαίρας, Πλατυκώστας, Καραπιπέρης, Μαυρούλιας, Ροδόπουλος, Αποστολής, Τσεκούρας, Μούκας, Νικολόπουλος.

Αίας Γαστούνης: Κουτρουμπής, Φράπι, Τσίτσος, Χριστοφοράτος, Μπακατσέλος, Τσακοπιάκος, Καράγιωργας, Μάντιου, Γιόχαν, Ριτσούλι, Κουλούρης. Στην επανάληψη έπαιξαν: Μαργαρίτης, Χατζής, Δεληγιάννης, Μουτσάι, Παπασωτηρίου.