Αγγ. Δανιήλ για Γ΄Εθνική: “Να δούμε πώς αυτό το πρωτάθλημα θα έχει έσοδα από τηλεοπτικά”

Ο Άγγελος Δανιήλ μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική. Τόνισε πως εδώ που φτάσαμε είναι… θετικό που η δράση αρχίζει τον Νοέμβριο και πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρξει βοήθεια για τις ομάδες από τα πέντε νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, όσον αφορά στο οικονομικά κομμάτι. Αναλυτικά είπε:

«Εδώ που φτάσαμε είναι θετικό να ξεκινούν τα πρωταθλήματα τον Νοέμβριο. Το φορμάτ είναι 5 όμιλοι των 14 ομάδων με βάση, κυρίως, τα γεωγραφικά κριτήρια. Η μόνη εκκρεμότητα είναι μία κλήρωση για τις ομάδες της Αθήνας, γιατί μία θα φύγει από τον 5ο όμιλο και θα πάει στον όμιλο της Πελοποννήσου και η απόφαση για τον Πανδραμαϊκό, να δούμε αν θα λάβει μέρος στην Γ’ Εθνική.

Θεωρούμε ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα τελειώσουν οι εκκρεμότητες για να πούμε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε. Οι πέντε πρωταθλητές θα παίξουν ένα πρωτάθλημα οκτώ αγωνιστικών και τέσσερις θα ανέβουν και 26 ομάδες σε ένα άλλο από τις οποίες θα υποβιβαστούν οι τελευταίες και ο χειρότερος των πέντε ομίλων.

Νομίζουμε ότι η κανονική διάρκεια θα τελειώσει 10-15 Απριλίου και μέχρι τα μέσα Μαΐου τα πλέι οφ. Ζητάμε βοήθεια για τις ομάδες από τα πέντε νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Θα γίνει μία πρόταση προς την οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ για να δώσουμε κάτι στις ομάδες με τα μεγαλύτερα έξοδα μετακίνησης.

Ευελπιστούμε του χρόνου να μπούμε στην κανονική ροή των τεσσάρων ομίλων των 18 ομάδων και να δούμε πώς αυτό το πρωτάθλημα θα έχει έσοδα και από τηλεοπτικά και από άλλες πηγές. Να δούμε πώς θα το εκμεταλλευτούμε».