«Αγκάθια» στην Αχαϊκή

Ακόμη δεν έχει παρθεί η απόφαση στην Αχαϊκή για το αν θα ξεκινήσει προπονήσεις η ομάδα, καθώς πρώτα θέλει να λάβει τις απαραίτητες οδηγίες, προκειμένου να μπει και πάλι στο γήπεδο για να προπονηθεί. Βέβαια η τελευταία ανακοίνωση δεν αφήνει περιθώρια, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν τρόπους.

Εφόσον δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και όχι μόνο, καθώς τα οικονομικά δεδομένα, έχουν αλλάξει με τον κορονοϊό για τις περισσότερες ομάδες και το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για το σωματείο της Αχαγιάς.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές Ντιόγκο Σάντος, Χατζί Τζαμπίρι, Τιερί Φονσέκα βρίσκονται στις πατρίδες τους και πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν στην Κάτω Αχαγιά. Επίσης ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ ο Μπρούνο Λίπι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr υπάρχει έντονη φημολογία για απόκτηση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πατρών και φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν!