Αγκαλιά με τον τίτλο η Δάφνη Πατρών

Αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Δάφνη Πατρών, καθώς μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ωλενιακό με 1-4 παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς στο +1 από την Νεάπολη Πατρών.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική, το προσεχές Σάββατο με την Νεάπολη να θέλει μόνο την νίκη, ενώ η Δάφνη Πατρών βολεύεται και με την ισοπαλία.

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Θύελλας ήταν δυνατό με πολλές δυνατές μονομαχίες, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης να έρθει στο 20′ όπου η Δάφνη άνοιξε το σκορ με σουτ του Βέσση.

Στο 29′ ο Κατσαρέλιας με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 40′ ο Σταμπολτάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Ωλενιακού και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαγγελάτος με σουτ στο 55′ έγραψε το 0-4 ενώ στο 64′ ο Βιολιτζής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 1-4.

Αρχικές συνθέσεις:

Ωλενιακός: Παναγιωτόπουλος, Τζάθα, Χαϊντάρας, Πουρνατζής, Ράμα, Μπαλάσκας, Ζαχαρόπουλος, Βιολιτζής, Αγγελόπουλος, Ορούτσι, Σωτηρακόπουλος.

Δάφνη Πατρών: Γιαννικόπουλος, Λιακόπουλος, Μαγνησαλής, Γιαννόπουλος, Ηλιού, Σταμπολτάς, Κατσαρέλιας, Παναγόπουλος, Βέσσης, Μπινιέρης, Φωτείνης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς