Αγχωτική νίκη από την άσπρη “βούλα” για τον Αετό Πατρών (photos)

Γήπεδο Αγυιάς : Π. Σουτζόγλου

Μια σημαντική νίκη για τον Αετό Πατρών, καθώς επικράτησε του Δαβουρλή Κ΄ 92 με σκορ 0-1 για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες και χαμένες ευκαιρίες αντίστοιχα. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες, παρά μόνο το πέναλτι του Αετού, με τους ανθρώπους και παίκτες του Δαβουρλή να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή πως δεν υπάρχει πέναλτι με αφορμή να φέρει την αποβολή του προπονητή του Δαβουρλή Δημήτρη Ράπτη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χάρη Ράντου ουσιαστικά εξασφάλισε την τετράδα που την φέρνει στα πλέι οφ για την άνοδο στην Γ’ εθνική, αλλά όχι μαθηματικά.

Τελευταίο παιχνίδι για τον Γιάννη Καλλιακμάνη, ο οποίος μετακομίζει στην Αχαίκή, όπως πρώτο σας αποκάλυψε εδώ και πολλές ημέρες το www.patragoal.gr

Το ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

5′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Αετό Πατρών, ο Μπαλτιμάς βγήκε και στη θέση του μπήκε ο Αθανασόπουλος.

10′ έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρέμπτου, ο Καλλιακμάνης εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πρώτη καλή φάση για τον Δαβουρλή.

26′ Ο Καρακάσης έβγαλε ωραία κάθετη για τον Μπάκα ο οποίος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Κοκοτσής την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια πάνω στη γραμμή, καθώς οι παίκτες του Αετού φωνάζουν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε.

29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Δαβουρλή να ανοίξει το σκορ, όταν ο Λαζαρίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Αντύπας δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και πήρε πολύ ύψος, στη συνέχεια έδιωξε με γροθιές ο Καλλιακμάνης.

32′ Έπειτα από την πάσα του Παπαδιονυσίου, ο Λυμπέρης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κοκοτσής μπλόκαρε την μπάλα.

33′ Έπειτα από το γύρισμα του Πολίτη, αρχικά ο Κουμπουρλής έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και στη συνέχεια ο Αδρεοσόπουλος επιχείρησε άλλο ένα σουτ από τα αριστερά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

34′ Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδιονυσίου, οι παίκτες και άνθρωποι του Αετού φωνάζουν πως η μπάλα βρήκε σε χέρι του παίκτη του Δαβουρλή που ήταν στο τείχος, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε.

53′ Ο Αετός Πατρών άνοιξε το σκορ σε 0-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυμπέρη.

77′ Απίστευτη επέμβαση από τον Καλλιακμάνη, όταν ο Καράμπουλας σύγκλινε με το δεξί απ’τα αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και ο γκολκίπερ του Αετού εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 (Δημήτρης Ράπτης): Κοκοτσής, Πολίτης (59′ Βετούλας), Μακρής (92΄ Ευθυμιόπουλος), Πρέμπτος, Μανούσος, Τελέγκος, Λαζαρίδης, Καραμπούλας, Κουμπουρλής (75′ Βάρδας), Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος (64′ Στάμος).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Πουλουπάτης, Καρακάσης, Χαλκιόπουλος, Ασκούνης, Λίλας, Παπαδιονυσίου, Μπαλτιμάς (5′ λ.τ. Αθανασόπουλος -64′ Μπίρμπας), Μπάκας (68′ Ραμαντάνης), Λυμπέρης (54′ Μαράτος), Πανόπουλος.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση