Αγχωτική πρόκριση για την Θύελλα Πατρών

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας» :  Αποστόλης Νικολόπουλος

Αχαϊός Σαραβαλίου-Θύελλα Πατρών 0-1 (26’ Κουνάβης)

Διαιτητής : Αλέξανδρος Φωκάς (Κακαφώνης-Παπαδιονυσίου)

Η Θύελλα Πατρών επικράτησε με 1-0 του «μαχητικού» Αχαιού Σαραβαλίου εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για την γ΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαΐας, χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Παύλος Κουνάβης στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Σάκης Πεφάνης χρησιμοποίησε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πολλούς βασικούς εκτός αποστολής και στον πάγκο τους Δημητρίου, Αδαμόπουλο.

Οι γηπεδούχοι του Σοφοκλή Παναγόπουλου στάθηκαν αρκετά καλά αμυντικά, παρά τις απουσίες τους, ενώ στο φινάλε του παιχνιδιού ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού, με τον Φωκά να συνεχίζει το ματς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

15΄ Καλοζυγισμένο σουτ του Μπαζάρογλου από μακρινή θέση, η μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Κωστογιαννόπουλου.

16΄ Ωραία ατομική ενέργεια του Θεοδωρόπουλου θα μπει στην περιοχή, θα κάνει και το σουτ, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

26΄ Λάθος διώξιμο από τον νεαρό Ηλία Σωτηρόπουλο, ο Κουνάβης από κοντά θα κάνει το 0-1. Πριν από αυτήν την φάση η Θύελλα είχε απειλήσει κυρίως με κάποιες στατικές φάσεις με τον Παπαχριστόπουλο και τον Ντίνο.

30΄ Καλό σουτ του Ντίνου μέσα από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά στην γωνία του ο Λέσι.

32΄ Καλή σέντρα του Ν. Κωνσταντινίδη, κεφαλιά του Κούρτη η μπάλα άουτ. 

34’ Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κουνάβης «έσπασε» στον Κούρτη, αλλά ο τελευταίος με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο κίπερ αστόχησε.

60΄ Απίστευτη ενέργεια του Σκεπετάρη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, έκανε και το σουτ που κατέληξε στο δοκάρι.

62΄ Εκτέλεση φάουλ του Σκεπετάρη, δεν μπόρεσε αρχικά ο Φραγκάκος και σε δεύτερο χρόνο ο Κατριβέσης να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

64΄ Η μπάλα στρώθηκε στον Πανίτσα, ύστερα από κόντρες, αλλά παρότι ήταν αφύλακτος έστειλε την μπάλα άουτ.

72΄ Εκτέλεση φάουλ – γέμισμα του Καφεντζή, η μπάλα αιφνιδίασε τον Κωστογιαννόπουλο, καθώς «έσκασε» μπροστά του, στην συνέχεια της φάσης δυνατό σουτ του Θεοδωρόπουλου, χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του κίπερ της Θύελλας.

93΄ Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο Μπαζάρογλου σε χέρι αμυνόμενου, αλλά ο Φωκάς συνέχισε το ματς.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Λέσι, Η. Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (55’ Καφεντζής), Ανδριέλος, Νάνος, Παντελής, Θεοδωρόπουλος (77’ Α. Σωτηρόπουλος), Μπίστιχας (46’ Σουβαλιώτης), Πρίφτης, Μπαζάρογλου, Γκλαβάς.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Κωστογιαννόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης (78’ Μπούμπαλης), Ζαχαρόπουλος (46’Αθανασόπουλος), Κατριβέσης (65’ Βλαχονικολέας), Φραγκάκος, Παναγιωτόπουλος, Ντίνος, Παπαχριστόπουλος, Κούρτης (46’ Σκεπετάρης), Πανίτσας Κουνάβης.