Αγωνιστική των αυτογκόλ και των πέναλτι….

Αγωνιστική των αυτογκόλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 2η «στροφή» της Α’ Κατηγορίας, αφού στα συνολικά 12 παιχνίδια και των δύο ομίλων, τρείς φορές ποδοσφαιριστές έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα των ομάδων τους.

Την αρχή έκανε ο Πετρόπουλος στην Κάτω Αχαϊα και στο παιχνίδι της Αχαϊκής με τον Αχαϊό Σαραβαλίου, αφού μόλις στο 2ο λεπτό και στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Πάγκαλο, την έστειλε και με την βοήθεια του αέρα στα δίχτυα της ομάδας του.

Την συνέχεια έκανε ο Βασίλης Αδαμόπουλος στον αγώνα της Αναγέννησης με την Δόξα Χαλανδρίτσας, αφού στο 14’ λεπτό έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Σοφίλλα και ουσιαστικά σκόραρε για την πρώη ομάδα του, αφού την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Δόξα Χαλανδρίτσας.

Τέλος στον αγώνα του Πάτραι με την Αιγείρα/Ακράτα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Λεπενιώτης, είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αφού σε σουτ ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια στο κεφάλι του για να καταλήξει στα δίχτυα.

Αξιοσημείωτο των παραπάνω αυτογκόλ ήταν το γεγονός ότι όλα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και όλα έβαλαν τις ομάδες αυτών που τα σημείωσαν πίσω στο σκορ, αφού ήταν τα πρώτα σε κάθε αγώνα.

Επίσης η συγκεκριμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε και αρκετά πέναλτι, αφού στο σύνολο των 12 αγώνων σφυρίχθηκε 5 φορές η παράβαση, με τις 4 από αυτές να καταλήγει στα δίχτυα και την 1 να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα.