Αδίκησε τον εαυτό του ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Δανιήλ

ΣΚΟΡΕΡ: 34’ Παναγιωτόπουλος, 93’ Στασινός

Αυτός ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου που έχουν δει όλοι φέτος, το έχω τονίσει αρκετές φορές. Ήταν ικανός από το να τερματίσει πρώτος και σίγουρα ήταν για μεγαλύτερα πράγματα από την 5η θέση στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Τουλάχιστον έκλεισε με νίκη τη χρονιά κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών με 2-0 και είχε ένα γλυκό επίλογο.

Στο 34ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βύρωνα Κούστα ο Μάριος Παναγιωτόπουλος εξ΄ επαφής βρήκε τη μπάλα, με τον έμπειρο κίπερ Καλλιακμάνη να την μπλοκάρει, αλλά έχοντας περάσει τη γραμμή με το Σπήλιου Οικονόμου να δείχνει σέντρα για το 1-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 93ο λεπτό όταν Ντόμας και Σπανός συνδιάστηκαν πολύ όμορφα ο τελευταίος τροφοδότησε το Στασινό που τελείωσε υποδειγματικά για το 2-0.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χ. Καραπίτσος): Κατσαμπέκης, Μαρκόπουλος (67’ Σπανός), Κασιώνης, Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Κουραχάνης, Κούστα, Καραχανίδης (67’ Ταρνάρης), Στασινός, Κωνσταντόπουλος (82’ Ντόμας), Παναγιωτόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Φίλιππας): Καλλιακμάνης, Χαϊκάλης, Μπακόπουλος, Βασιλείου (46’ Πρίφτι), Πανταζόπουλος, Νικολάι, Λαζαρίδης, Χρυσανθακόπουλος (71’ Σκέντζος), Τσάκωνας, Μαργαρώνης, Μπίτρας.