Αδιάφορο ματς, αλλά ήταν η “Μεγάλη Κυρία”

Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιος

ΣΚΟΡΕΡ: 4’ Κατσίνας, 75’ Καζαντζής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπακόπουλος

Στο πιο αδιάφορο ματς βαθμολογικά η Αχαϊκή επικράτησε με 2-0 του Αχαιού Σαραβαλίου στο «Ανδρέα Κάνιστρας» και πηγαίνει φορτσάτη στα μπαράζ ανόδου.  Το σκορ άνοιξε στο 4′ ο Κατσίνας, ενώ στο 75′ ο Καζαντζής διπλασίασε τα γκολ για την Αχαϊκή.

Στον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Βασιλείου Μαχαίρα, στον οποίο αφιερώνεται η νίκη της ομάδας.

«Την Τρίτη 22/02 γίνεται η κλήρωση των αγώνων μπαράζ και αναμένουμε τις αγωνιστικές που θα κληρωθεί η Αχαϊκή. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας δυναμικά και στα μπαράζ!

Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό team για την εμφάνιση τους, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της Κάτω Αχαΐας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής για την στήριξη τους και φυσικά όλους τους χορηγούς μας, δίχως την βοήθεια των οποίων,δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τόσες επιτυχίες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Ανδριέλλος): Βεντουρής, Κ. Καπογιαννόπουλος (73’ Καντάς), Κυριακόπουλος, Παπαστεργίου, Σωτηρόπουλος (46’ Καφεντζής), Σακελλαρίου, Κακαφώνης, Λαζανάς, Ντεντόπουλος (69’ Καλύβας), Π. Καπογιαννόπουλος (46΄Χατζήπαπας), Κυριαζόπουλος.

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Κωνσταντινόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σεμά (79’ Καρράς), Κατσίνας (69’ Μπουρλάκης), Δ. Αγγελόπουλος, Βαλογιάννης (15’ λ.τ. Μπάδας), Μούζος (79’ Σουρανής), Μπίκος (69’ Πογιατζής), Λαζανάς, Καζαντζής, Ντουράι.