Αετός Ρίου: Φινάλε στις διαδικτυακές δράσεις του Πράσινου Δικτύου με εκπλήξεις!

Πράσινων δράσεων συνέχεια όπου σε συνεργασία με την εταιρεία Sport Team, από το Σάββατο 19/12 μέχρι και την Δευτέρα 21/12 θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαδικτυακών δράσεων της Πράσινης οικογένεiας.

Η αρχή θα γίνει στο Σάββατο 19/12 όπου τα παιδιά του Δικτύου θα συμμετέχουν σε παιχνίδι ερωτήσεων με θέμα τις γνώσεις τους γύρω από την Α ομάδα του Τριφυλλιού. Στο πλαίσιο της Πράσινης αυτής γιορτής, που θα έχει ως ώρα έναρξης την 11:30 π.μ., θα υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις για τα παιδιά!

Εν συνεχεία την Κυριακή 20/12 δυο μέλη του επιστημονικού προσωπικού της ΠΑΕ θα έχουν συνάντηση με γονείς από όλη την μεγάλη Πράσινη οικογένεια όπου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις τους σε καίρια θέματα διατροφής και ψυχολογίας.

Πιο συγκεκριμένα το παρόν θα δώσει στις 10:30 π.μ. ο Εργοφυσιολόγος/Διατροφολός της ΠΑΕ κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και στις 11:45 π.μ. ο Ψυχολόγος της ΠΑΕ κ. Κώστας Κασταμονίτης.

Το φινάλε στον μεγάλο αυτό κύκλο δράσεων θα δοθεί την Δευτέρα 21/12 όπου όλα τα μέλη της Πράσινης οικογένειας (παιδιά, γονείς, υπεύθυνοι, επιστημονικό προσωπικό) θα συναντηθούν για να μοιραστούν ευχές για το νέο έτος και για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.

Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από αυτή την ιδιαίτερη μερα! Απώτερος στόχο της Πράσινης οικογένειας είναι να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά αλλά και γνώση!