Αθανασακόπουλος και Τσιριγώτης “καθάρισαν” για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Β’ κέρδισε με 3-1 τον ΟΦΙ στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πατρινό Ανδρέα Αθανασακόπουλος και τον Άκη Τσιριγώτη που έχει φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων κατά το παρελθόν.

Στην 6η θέση ανέβηκαν οι «πράσινοι» με 7 βαθμούς αλλά και 3 ματς παραπάνω από την 5η Καλλιθέα, ενώ οι Κρητικοί, οι οποίοι μετρούσαν δύο σερί νίκες, έπεσαν στο 10η θέση με 15 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς ότι ήθελαν πολύ να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 22ο λεπτό με το γκολ του Αθανασακόπουλου. Ο ΟΦΙ είχε την ευκαιρία να απαντήσει μετά από λίγα μόλις λεπτά, καθώς κέρδισε πέναλτι στο 31’. Ο Μεσσιδόρο ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Χριστογεώργος μάντεψε σωστά και απέκρουσε.

Ο Παναθηναϊκός Β’ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι του ΟΦΙ και σκόραρε άμεσα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 33’, δίνοντας πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Βάθκεθ.

Στην «επανάληψη» ο ΟΦΙ δέχθηκε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά στο 69’ με τον Τσιριγώτη να κάνει το 3-0 και να «κλειδώνει» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό Β’. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη όμως δεν τα παράτησε και μείωσε στο 73ο λεπτό, με το τέρμα του Νεκούλ. Το 3-1 έμεινε έως το φινάλε, με τον ΟΦΙ να γνωρίζει την ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (43’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (68’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (68’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (83’ Φρόκου), Τσιριγώτης.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κάρδαρης, Τορίμπιο (79’ Κοντοές), Βουό, Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ (79’ Ζησης), Αντερέγκεν (89’ Καζό), Νεκούλ.