Αθηναίου και Γκραντ στο προσκήνιο για τον Προμηθέα

Ο Προμηθέας αλλάζει και αλλάζει ριζικά. Η σεζόν όσο νωρίς κι αν είναι ακόμα έχει… απ’ όλα ήδη, αρχίζοντας από την κατάκτηση του πρώτο τρόπαιου από επαρχιακή ομάδα στο Super Cup και φτάνοντας στον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό με τα πολλά παράπονα από τη διοργανώτρια για τη συμπεριφορά της όταν ο Προμηθέας είχε πληγεί από τον κορονοϊό.

Στόχοι βέβαια υπάρχουν και είναι μεγάλοι και στο πρωτάθλημα, έτσι ο Μάκης Γιατράς τα έβαλαν κάτω με τους διοικούντες και πήραν τις αποφάσεις του. Αναψαν το πράσινο φως για την αποχώρηση του Βαγγέλη Μάντζαρη βλέποντας ότι ο παίκτης ήθελε να φύγει και κρίνοντας ότι κανείς δεν θα έβγαινε κερδισμένος από μια συνεργασία… με το ζόρι, «έκοψαν» τον Ντελρόι Τζέιμς από τον οποίο περίμεναν περισσότερα και τον Μο Φαγιέ που έχει χάσει πάρα πολύ έδαφος στο διάστημα του «εγκλωβισμού» του στη Σενεγάλη και προχωράνε στις αντικαταστάσεις.

Ο Γιάννης Αθηναίου και ο Τζεράι Γκραντ πρέπει να θεωρούνται ήδη παίκτες του Προμηθέα, με τον πρώτο να αναμένεται σύντομα στην Πάτρα για να υπογράψει και να μπει στην ομάδα και τον δεύτερο να αναμένεται όταν διευθετήσει τα διαδικαστικά για το ταξίδι του. Ο διεθνής πλέι μέικερ πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από το Περιστέρι όπου επίσημα ακόμα δεν του έχουν ανακοινώσει κάτι, εμπλεκόμενος ουσιαστικά σε μια άτυπη… ανταλλαγή με τον Μάντζαρη.

Αυτές είναι οι πρώτες αλλά όχι και τελευταίες κινήσεις του Προμηθέα. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει ένα κενό ακόμα, αφού οι αποχωρήσεις είναι τρεις, αλλά ο Γιατράς θα κάνει τη νέα… χαρτογράφηση για να δει πού θα υπάρξει η επόμενη προσθήκη, ακόμα και αν θα υπάρξει και άλλη αντικατάσταση. 

πηγή: basketa.gr