Αθόρυβη δουλειά, χωρίς τυμπανοκρουσίες η Αστραπή/Αετός Πατρών Askounis

Σημαντικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο στρατόπεδο της Αστραπής/Αετού Πατρών Askounis. Ο ιστορικός σύλλογος θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας του νομού μας, κάνοντας επί της ουσίας ένα νέο ξεκίνημα. Ο Αναστάσιος Μπάρλος θα είναι ο άνθρωπος που θα βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση με κάποιους ακόμη ανθρώπους από το Ψαροφάϊ που θα συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια.

Η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύτηκε τον έμπειρο κόουτς Νίκο Δημητρόπουλο ο οποίος θα επιδιώξει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα στηριχθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό στα παιδιά από την ομάδα του Αετό Πατρών και όχι μόνο. Επί της ουσίας συνεχίζουν οι Μιχάλης Σιδέρης, Κωνσταντίνος Θεοφανόπουλος, Χρήστος Παπαδιονυσίου, Χρήστος Παπαχρήστος, Θόδωρος Λαζανάς, Γιάννης Καρακάσης, Κώστας Αναγνώστου, Χρήστος Μαράτος. Aπό την ομάδα της Αστραπής συνεχίζουν οι Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Φώτης Φωτόπουλος (κίπερ) και ο πολύπειρος επιθετικός Κώστας Κουκής.

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Κουφός (από Σταροχώρι), Αποστόλης Καρέλας (από Νίκη Προαστείου), Δημήτρης Παπαστεργίου (από Αχαιό Σαραβαλίου), Σάββας Ασλανίδης (από Απόλλων Εγλυκάδας), Δημήτρης Χαντάϊ (από ΠΑΟΚ Πατρών), Παναγιώτης Τσίρος (από ΠΑΟΚ Πατρών), Νίκος Ιωάννου (από ΑΠΣ Πάτραι), ενώ επιστρέφει και ο Γιώργος Μπίρμπας που είχε φορέσει τη φανέλα του συλλόγου κατά το παρελθόν και αγωνιζόταν στην Ηλεία.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο Αχιλλέα στην Αγυιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr αναμένονται άλλες 4-5 προσθήκες, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.