Αιχμηρή ανακοίνωση-προειδοποίηση από τον Εθνικό Πατρών

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Πατρών, όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική των Play Out και τις ενοχλήσεις που φαίνεται να έχει ως σωματείο για τον αυριανό αγώνα με την Δόξα Νιφορείκων.

Αναλυτικά αναφέρει :

«Η ομάδα του Εθνικού Πατρών προσκαλεί στο αυριανό παιχνίδι με την Δόξα Νιφορεΐκων στο γήπεδο Προσφυγικών, τους φίλους της ομαδας μας για να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας, τους φίλους των Νιφορεΐκων για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και όλους τους υγιείς φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τους καλούμε να κλείσουν τα αυτιά σε όλα αυτα που διέδωσαν οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ του αθλήματος (περί αδιαφορίας της ομάδας μας), αυτοί που θέλουν να κρατήσουν το ποδόσφαιρο σε παλιές σκοτεινές εποχές.

Η ομάδα του Εθνικού Πατρών ήταν η καλύτερη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δίκαια βρέθηκε στην παραμονή στην κατηγορία (πρώτη θέση). Μία θέση που πήραμε με το σπαθί μας αφού όλη την χρονιά δεν μας χαρίστηκε ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς όλη την χρονιά αγαπητοί μας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ δουλεύαμε μέσα στο γήπεδο, εκεί και μόνο εκεί και δεν αναλωθήκαμε σε άλλα πράγματα πχ όπως :

1) Να κάνουμε συναντήσεις 4-5 ομάδες για να βγάλουμε πώς θα ρίξουμε τις ομάδες που δεν γουστάρουμε.

2) Να ξεφτιλιζόμαστε εντός γηπέδου σε παιχνίδι αλλάζοντας πάσες μεταξύ μας (γιατί το Χ μας βολεύει) γιατί έτσι γουσταραμε τότε, άσχετα αν τώρα καιγόμαστε!

3) Να μην κρατάμε ούτε τα προσχήματα για να σωθεί ο φίλος μας, κάνοντας αλλαγή παίκτες κλειδιά. Είναι και άλλα πολλά που μπορούμε να πούμε αλλά δεν είναι της ώρας. Ο πόλεμος ήταν μεγάλος αυτή την εβδομάδα και δεν μας άφησε να χαρούμε την νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Δεν θέλουμε τίποτα απ’οσα μας λέτε, κρατήστε τα για εσάς. Όποιος ενοχλήσει ξανά κάποιον από την ομάδα μας θα τον βγάλουμε με νέα ανακοίνωση με όνομα επώνυμο και τι είπε.

ΥΓ1. Γιατί όλοι καίγονται αν θα κερδίσει ο Εθνικός αύριο; Πώς είναι όλοι σίγουροι ότι οι δικές τους οι ομάδες θα κερδίσουν (πλην του Αχαιού που δεν παίζει)???