Ακαδημία των Σπορ: Υποδέχεται τον Πήγασο Κυψέλης στο Κουκούλι

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, η Ακαδημία των Σπορ, υποδέχεται τον Πήγασο Κυψέλης, την Κυριακή στις 6:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι.

Η Πατρινή ομάδα μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, διότι τα υπόλοιπα παιχνίδια του 2ου γύρου και επιφυλάσσουν εκπλήξεις και αγωνίζεται εκτός έδρας με συλλόγους που κινδυνεύουν να υποβιβαστούν και έχουν τους βαθμούς μεγάλη ανάγκη.

Ο αθλητής της ομάδας Ηλίας Ευθυμίου τονίζει:

«Η προετοιμασία όλη τη βδομάδα για τον αγώνα ήταν ελλιπής, αφού δεν είχαμε γήπεδο να προπονηθούμε, διότι έχει δοθεί για τους αγώνες πυγμαχίας. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο που η απώλεια βαθμών θα είναι επιζήμια για την ομάδα μου. Την Κυριακή χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη για να καλύψουμε τους χαμένους βαθμούς των ισοπαλιών που έχουμε φέρει μέχρι τώρα. Καλούμε τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν για άλλη μία φορά με την παρουσία τους στις κερκίδες, διότι πραγματικά είναι ο 8ος παίκτης μας σε κάθε αγώνα εντός έδρας που δίνουμε».